چند شیوه پرداخت حساب

پرداخت از طریق درگاه بانکی

با این سرویس شما میتوانید مبلغ سفارشات خود را بصورت آنلاین پرداخت نمایید و سفارش خود را ثبت کنید . مزیت این نوع پرداخت نصبت به سایر شیوه های پرداخت در این است که تمامی سفارشاتی که در وب کالا به صورت آنلاین پرداخت می شوند بصورت خودکار مراحل اداری خود را طی می کنند و فقط قبل از ارسال با مشتری تماس گرفته می شود تا اطلاعات ارسال توسط مشتری تایید گردد .

پرداخت بصورت کارت به کارت یا واریز به حساب

در این روش شما باید مبلغ سفارش خود را به حساب بانکی وب کالا واریز نمایید . بدیهی است که این شیوه پرداخت نیازمند تایید کارشناسان فروش و واحد حسابداری وب کالا می باشد و حتما باید در زمان اداری فروشگاه به تایید برسد . بدین معنی که سفارش شما تا زمان تایید نهایی معلق خواهد ماند و شما باید منتظر تماس کارشناسان ما باشید .

پرداخت همزمان با تحویل کالا

این شیوه پرداخت مختص شهر تهران ( مناطق 22 گانه ) است و مشتریان میتوانند با انتخاب این گزینه هنگام تحویل گرفتن سفارش در محل تحویل انتخابی ، مبلغ فاکتور را پرداخت نمایند . بدیهیست که ارسال های ما از طریق پیک های اینترنتی انجام میشود و کمتر از یک ساعت بصورت پلمپ و بسته بندی در اختیار شما قرار میگیرد.گفتنی است این پیک ها کارت خوان همراه هم دارند و میتوانید از طریق پوز مبلغ را حساب کنید. حال اگر چنانچه بسته از پلمپ باز شده بود شما میتوانید این مهم را با کارشناسان ما درمیان بگذارید.

برای پرداخت اینترنتی شما به چه اطلاعاتی نیاز دارید و به چه نکاتی باید توجه کنید؟

 

  • شماره کارت (شماره 16 رقمی روی کارت عابر بانک )

رمز دوم کارت (برای پرداخت اینترنتی لازم است قبلا رمز دوم (رمز خرید اینترنتی) کارت بانکی خود را فعال کرده باشید. برای فعال‌کردن رمز خرید اینترنتی، می‏‌توانید به دستگاه خودپرداز بانک صادرکننده کارت خود مراجعه، کارت خود را وارد کرده و بخش عملیات رمز را انتخاب کنید. سپس، در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را انتخاب کنید)

  • CCV2 ( یک کد ۳ یا ۴ رقمی است که پشت یا روی کارت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بانکی درج می‌شود و به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عنوان یک کد امنیتی در پرداخت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های اینترنتی کاربرد دارد
  • تاریخ انقضاء (تاریخ انقضا کارت‌ بانکی روی آن حک شده است. اگر روی کارت شما تاریخ انقضا وجود ندارد، می‏‌توانید از عدد ۱۲ به جای ماه و از ۹۹ به جای سال انقضای کارت استفاده کنید.)